Jak mám zvýšit výživovou hodnotu jídla?

07 února 2016, 1 odpověď
Rubrika: Zdraví a nemoci
Tagy: ,

Jak mám zvýšit výživovou hodnotu jídla? Děkuji za odpověď.

Xena

Odpovědi na otázku

1 odpověď, Napsat odpověď

  1. 07 února 2016, 15.32

    -vynechte z jídelníčku výplňové potraviny (sladké brambory, jam, dýně, řepa, mrkev…)
    -jezte více listové zeleniny (salát apod.)
    -přidejte vegetariánské občerstvení každý den
    -posypte vaše jídlo ořechy a semínky (konopná semínka, chia semena, sezamová semínka…)
    -jezte půl talíře zeleniny denně
    -přidejte více superpotravin do své snídaně
    -zaměřte se na mnoha barev (kurkuma, granátové jablko, řepa, řeřicha, špenát…)
    -jeste bílkoviny s každým jídlem
    -zahrňte zdravé tuky (olivový olej, kokosový olej, ořechy, semena nebo avokádo)
    – a samozřejmě nezapomeňte na vlákninu

Odpověď na otázku:

Jméno/nick *

Mail (nebude se zobrazovat) *

Website

Netporadna.cz - veřejné diskuzní fórum