Potřebuji zhubnout, jím hlavně zeleninu, ale prý potřebuji i bílkoviny. Maso má ale přeci moc živočišného tuku! Co mám tedy jíst, abych natrvalo zhubla?
Vhodným zdrojem bílkovin, které nejsou provázány tuky, je vaječný bílek. Bílkovina z něj je kvalitní z hlediska aminokyselin, neobsahuje tuk ani cholesterol. Díky tomu by byla ideální surovinou pro vývoj potravin pro populaci potýkající se s nadváhou, vysokým cholesterolem či diabetem.
Pokud chcete zdravě hubnout, tak jezte vyváženou stravu a to min. 5x denně. Velmi důležitý je pohyb, třeba i jen chůze.
08 dubna 2015, 6.22
Vhodným zdrojem bílkovin, které nejsou provázány tuky, je vaječný bílek. Bílkovina z něj je kvalitní z hlediska aminokyselin, neobsahuje tuk ani cholesterol. Díky tomu by byla ideální surovinou pro vývoj potravin pro populaci potýkající se s nadváhou, vysokým cholesterolem či diabetem.
Pokud chcete zdravě hubnout, tak jezte vyváženou stravu a to min. 5x denně. Velmi důležitý je pohyb, třeba i jen chůze.
Dietní jídelníček naleznete zde http://nehubnu.cz/dietni-jidelnicek-pondeli-nedele/